Liczba postów: 8
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Specjalizacja: Spinning
Łowiska: Wisła, Narew
Miejscowość: Nowy Dwór Mazowiecki
26-03-2013, 22:30
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 26-03-2013, 22:34 przez banan_ndm.)
Mógłbyś odnieść się merytotycznie do mojej wypowiedzi ? Poza tym że regulamin to regulamin i trzeba go przestrzegać. Łamię(świadomie) regulamin który nie zawsze uwzględnia kalendarz biologiczny ryb. Wspomniany sum był JEDYNĄ ryba którą zabiłem w poprzednim sezonie. Myślę że ekosystem mniej stracił gdy zabiłem jedną rybę niż gdybym miał zabić wszystkie ryby które złapałem zgodnie z regulaminem.
PS Dodam tylko że w którymś ze starszych numerów WŚ Marek Szymański również podważał sens regulaminu odnośnie boleni i magicznej daty 1 maja.
Edit Co do sytuacji z samochodem oczywiście że nie popieram tego typu działania, tylko nie rozumiem porównania do sytuacji przytoczonej przeze mnie. Sytuacje te łączy tylko to że obie sa naruszeniem prawa polskiego.
Liczba postów: 311
Reputacja:
0
Łowiska: Bug, Narew czasem Wisła
Miejscowość: Warszawa
będzie merytorycznie. 200zł czy wniosek do sądu ??
Pilnuję, czasem łowię, najczęściej kłusoli
Reputacja:
0
Oczywiscie wybrałbym, 200 zł gdyż doskonale zdaje sobie sprawe że złamałem regulamin. Rozumiem tez jakie konsekwencje mogą z tego wynikać. To że nie akceptuje tego regulaminu to odrębna kwestia.
Reputacja:
0
(26-03-2013, 22:39)banan_ndm napisał(a): Oczywiscie wybrałbym, 200 zł gdyż doskonale zdaje sobie sprawe że złamałem regulamin. Rozumiem tez jakie konsekwencje mogą z tego wynikać. To że nie akceptuje tego regulaminu to odrębna kwestia.
to zmień hobby. Nie wiem czy zauważyłeś, ale tutaj większość ludzi sama sobie zaostrza regulamin a nie dopuszcza się jego łamania
Pilnuję, czasem łowię, najczęściej kłusoli
Reputacja:
0
Ja też zaostrzam sobie regulamin. Niewielu jest wędkarzy którzy zabiorą jedną rybę podczas całego sezonu wędkarskiego. Otrzymałem także ostrzeżenie od moderatora także kończę ten wątek ponieważ mam nadzieję zaistnieć jeszcze na ciekawie zapowiadającym się forum.
Reputacja:
0