Kupię kamizelkę wędkarską , może być używana , w dobrej cenie .Rozmiar L , z duża ilością kieszeni . Najchętniej coś w stylu :
Kamizelki UTG - Umarex
Słuchaj nie sprzedam ale mogę ci oddać swoją kamizelkę bo mam już nową a stara mi nie potrzebna. Rozmiarowo powinna być dobra, ma sporo kieszeni można chyba odpiąć dolną część.
Pozdro
Jeśli chodzi o kamizelkę to proszę Rafałku miej mnie na uwadze. Moja jest już mocno zdezelowana i potrzebuję już nową.

Nie ma sprawy wczoraj wysłałem młynek pewnie będzie po Nowym Roku
Już go otrzymałem - wielkie dzięki za tak szybkie potraktownie mojej prośby

.Ale czy w zestawie jest tylko 1 szpula?
(31-12-2008 14:38:03)Kaz napisał(a): [ -> ]Już go otrzymałem - wielkie dzięki za tak szybkie potraktownie mojej prośby
.Ale czy w zestawie jest tylko 1 szpula?
O kurwcze to jakoś ekspresowo wczoraj o 16 go wysłałem i już doszedł?
Szpulka jest jedna ale chyba nie powinno być problemu z załatwieniem drugiej jak będzie ci potrzebna

(21-12-2008 21:09:05)nono napisał(a): [ -> ]Kupię kamizelkę wędkarską , może być używana , w dobrej cenie .Rozmiar L , z duża ilością kieszeni . Najchętniej coś w stylu :Kamizelki UTG - Umarex
Witam, czy nadal szukasz fajnej kamizelki, mam taka i jest to "nówka" przytargana z USA w zimie w rozmiarze "L", sam taka uzywam i jestem zadowolony, moge podesłać foto w przypadku zainteresowania.
Pozdro